Poliklinika Čekárna ordinace MUDr. Alexandry Rosové MUDr. Alexandra Rosová v akci Team MUDr. Alexandry Rosové
VYHLAZOVÁNÍ VRÁSEK (Botox, Juvéderm) telefon: +420 568 808 161
e-mail:

VYHLAZENÍ VRÁSEK

Není špatné vypadat o 5-10 let mladší...

1) BOTULOTOXINOVÉ INJEKCE (BOTOX)

botox Botulotoxin je používán v klinických podmínkách více než 20 let, v estetické medicíně více než 10 let. Ošetření botulotoxinem je nejčastější nechirurgický kosmetický zákrok. Nízká dávka je aplikována tenkou jehličkou do obličejového svalu, dojde k přerušení nervosvalového vzruchu, uvolnění svalu a tím k výrazné redukci vrásek. Zákrok trvá asi 10 minut, potom je možné vrátit se k normálnám aktivitám. Zákrok je téměř nebolestivý, pro citlivější klienty je možno předem použít povrchovou anestezii.
Vyhlazení vrásek nastupuje několik dní po ošetření, efekt trvá cca 4 měsíce, s dalšími aplikacemi se účinek mírně prodlužuje (individuální rozdíly). Opakování by nemělo překročit 3 aplikace za rok. Ideální užití v oblasti čela, mezi obočím, při zevních koutcích očí. Cena výkonu se odvíjí od množství spotřebovaného materiálu. Pohybuje se cca od 2000,-Kč za 1 lokalitu.
Další indikací k aplikaci botulotoxinu je zvýšená potivost v oblasti podpaží - tzv. hyperhidrosa. Efekt nastupuje za 2-5 dní, trvá 6-8 měsíců.
Cena výkonu se odvíjí od množství spotřebovaného materiálu.

2) IMPLANTACE NA BÁSI KYS.HYALURONOVÉ

botox V naší ambulanci používáme Juvéderm ULTRA, nejnovější výplňový materiál -spojení ky.hyaluronové se znecitlivující složkou Lidokainem, která minimalizuje bolest a nepříjemné pocity během ošetření.
Juvéderm ULTRA 3 nebo 4 se používá k vyplnění statických vrásek, které vznikají ztrátou objemu (převážně v dolní polovině obličeje). Jedná se o nosoretní rýhy, jemné vrásky kolem úst, "kuřácká ústa", pokleslé koutky, různé vklesliny a jizvy, hluboké rýhy mezi obočím. Umožňuje také zvětšení a obnovu rtů, zvýraznění kontur a úpravu tvaru rtů.

Juvéderm ULTRA HYDRATE doplňuje úbytek kys.hyaluronové v kůži, který postupuje s přibývajícím věkem. Tento proces se týká nejvíce viditelných oblastí obličeje, krku, dekoltu a rukou, kde pleť vypadá unaveně a vrásčitě. Aplikací tohoto přípravku drobnými vpichy do kůže dosáhneme hloubkové hydratace, zlepšení tonu a pružnosti pleti, kterou nemůžeme nikdy dosáhnout ošetřováním kosmetickými krémy.

Těmto kosmetickým výkonům předchází vždy konzultace, která je zdarma.

Cena výkonu:
Juvéderm ULTRA 3: 4 900,-Kč
Juvéderm ULTRA 4: 6 300,-Kč
(velmi hluboké vrásky)
Juvéderm ULTRA HYDRATE: 3 500,-Kč

ČLÁNKY

Obrázek k článku
11/10/11
Juvéderm ULTRA SMILE: Krásné přirozené rty v jediném okamžiku...
více »
Obrázek k článku
15/08/11
Co je to botulotoxin?
více »
Obrázek k článku
15/08/11
Juvéderm HYDRATE - Hluboká hydratace tam, kde je potřebná
více »
Copyright © 2011-2024 ARKAS s.r.o.